Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Володимир Мула

всі матеріали автора

СТБ готує спецвипуск кулінарного шоу "МастерШеф"

Розмір тексту:   17 грудня 2015 р., 15:04
СТБ готує спецвипуск кулінарного шоу "МастерШеф"

У новорічну ніч телеканал СТБ о 22:00 покаже спецвипуск кулінарного шоу "МастерШеф".

Для новорічного спецвипуску на кухні "МастерШеф" зберуться 16 найяскравіших учасників 2-5 сезонів шоу. Їм доведеться пройти 3 випробування:

1 конкурс - "Кріт", в якому вперше візьмуть участь деякі учасники "МастерШеф. Діти". Дорослі поділяться на дві команди і будуть готувати разом з дітьми. У той же час у кожній з команд буде працювати "кріт" - людина, якій, за умовами конкурсу, необхідно зіпсувати страву своєї команди.

2 конкурс - "Аукціон", в якому телеведучий Дмитро Танкович продаватиме учасникам пристрої, що заважають готувати (костюм сумоїста, роликові ковзани, електричний пояс). Кожен з учасників зможе купити такий девайс для свого супротивника, підставивши тим самим суперника, і збільшивши свої шанси на перемогу.

3 конкурс - "Гади", в якому учасникам доведеться готувати страву з екзотичних інгредієнтів: хробаків, п'явок, комах і павукоподібних.

У кожному з конкурсів Ектор Хіменес-Браво, Тетяна Литвинова і Микола Тищенко визначать гірших учасників. У підсумку судді виберуть кращого кулінара новорічного спецвипуску, і переможець отримає винагороду і кубок "МастерШеф".

СТБ - загальнонаціональний телевізійний канал. Заснований у 1997 році. З 2004 року керівником каналу є Володимир Бородянський. Технічне покриття - 98,2% території України (міста 50 тис +). Середньодобова частка СТБ за підсумками першого півріччя 2015 року за аудиторією 14-49 років склала 9,15% (rat 1,29%), за аудиторією 18-54 - 8,9% (rat 1,37%) *.  СТБ разом з ICTV, "Новий канал", М1, М2 і QTV входить до групи StarLightMedia.

* Дані дослідження телевізійної аудиторії належать ІТК, надані телеканалом СТБ. Дані розраховані для аудиторії 14-49 та 18-54, міста 50 тис. + За перше півріччя 2015 року. Дані надані за показниками Rat% (рейтинг) та Shr% (частка аудиторії).

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: телеканал СТБ 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим