Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Володимир Мула

всі матеріали автора

Кінець заробітчанству! Українському ТБ також потрібна люстрація

Розмір тексту:   31 березня 2014 р., 23:47

Шустер і Кисельов почали хвилюватися за власну шкуру. Тільки так я можу пояснити їхню реакцію на те, що російського політтехнолога Ігоря Шувалова примусово хочуть видворити з України.

Всі ми знаємо, чим займався цей персонаж за часів Януковича. Він відповідав за інформаційну політику режиму, іншими словами - був "смотрящим" "Баті".

Але якщо копнути ще глибше, то з'ясується, що Шувалов працює в Україні ще з часів Кучми. Саме він запроваджував "темники" на українському телебаченні у 2003-2004 роках. Саме тоді Голова АП Медведчук пролобіював йому видачу паспорта громадянина України. Але після Помаранчевої революції Ющенко позбавив Шувалова громадянства і той був змушений тікати з України, мов скажений пес....

Але ненадовго...

У 2006 році він починає працювати на Сергія Льовочкіна. Як відомо, саме тоді Янукович повторно стає Прем'єр-міністром, а Льовочкін - керівником Служби прем'єра. Тодішній власник "Інтера" - Валерій Хорошковський - стає Першим заступником Секретаря РНБО.

З 2007 року Шувалов починає в ручному режимі керувати інформаційною політикою "Інтера", де з 2009 року починає працювати Кисельов, який, окрім іншого, грає у теніс із Януковичем, і навіть просить у останнього українського громадянства.

З 2010-го Шувалов "береться" за програму Шустера на Першому національному. Усі гості, теми проекту узгоджуються напряму із Банковою, очільником якої стає майбутній власник "Інтера" Сергій Льовочкін. Через деякий час доходить до того, що наш "чесний" Савелій заздалегідь готує Януковичу узгоджені запитання на "Діалог з країною". Щоб все у ефірі проходило "без шума и пыли".

Так чи не час нам із вами уважніше придивитися до вищезазначених осіб? Можливо варто провести люстрацію і на вітчизняному телебаченні?

P.S. Шустер і Кисельов звернулися з відкритим листом до голови СБУ Валентина Наливайченка із вимогою не випроторювати Шувалова із України, мовляв, він сприяв появі "Громадського ТБ" в ефірі Першого національного. Колишній очільник НТКУ Олександр Пантелеймонов причетність Шувалова до співпраці "Громадського" і Першого заперечив.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим