Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Соціальні мережі

Розмір тексту:   9 серпня 2013 р., 11:32

Привіт! У цей чудовий літній день, неодмінно перед мої виступом і ефіром на радіо Європа плюс Київ звернув увагу на один цікавий факт! Як часто ми заходимо в соціальні мережі? Що вони нам дають? Чи проводимо ми цей час з користю?  Вже немає людини, яка не знає про «Одноклассники» або «В контакте» або "Facebook". Моя мама наприклад, раніше не уміючи користуватися інтернетом і комп'ютером взагалі, тепер абсолютно спокійно зареєстрована у всіх рейтингових соціальних мережах.

Цікаво  поглянути рейтинг цих сайтів. Отже, в Україні , на червень 2013 позиції визначилися таким чином:

1. vkontakte 57%

2. odnoklassniki 33%

3. facebook.com 8%

А де найчастіше проводите час ви? У якій мережі? Наприклад я особисто дуже рідко заходжу в Twitter і Instagram, просто тому що мені вони не зовсім близькі і зрозумілі. А ось Facebook або Vkontakte - насамперед. Так само як зрозуміти, наскільки позитивно або негативно впливають на людину соціальні мережі, чи не проводимо ми там час даремно? Або навпаки, від них є велика користь для людини?

Побажайте мені сьогодні вдалого виступу!-)

Бажаю вам гарного літа! Більше бувайте на вулиці)

З вами був Андрій Юрець, До нових зустрічей!!!

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (2)

 
  • Валиентина
    9 серпня 2013 р.
    Відповісти
    А я наоборот сижу только вконтакте! И да, время уходит просто вникуда!!
  • Дмитро
    9 серпня 2013 р.
    Відповісти
    Facebook рулить! Контакт отстой для малолєток та збоченців!