Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Сьогодні Першому автомобільному виповнюється 3 роки

Розмір тексту:   Розділ: Ексклюзив Опублікував: Володимир Мула5 травня 2011 р., 13:20
Сьогодні Першому автомобільному виповнюється 3 роки

Рівно 3 роки тому в телеефірі з'явився перший і єдиний в Україні канал, повністю присвячений автомобілям - Перший aвтомобільний телеканал!

За 3 роки телеканал відкрив для глядачів можливість бути в курсі всіх автомобільних подій - і вітчизняних, і закордонних. У його ефірі - всесвітньо відомі тележурнали і кращі світові автошоу, прямі трансляції основних подій авто- і мотоспорту світового масштабу, а також програми, створені власною продакшн-студією "Світ ТБ".

Генеральний продюсер Першого автомобільного телеканалу Ірина Твердовська:

"За три роки мовлення ми себе зарекомендували як телеканал, що оперативно, якісно і доступно подає всю інформацію про автомобільний світ. Ми знаємо, що наш глядач - найкращий, і він гідний самого кращого контенту. Тому крім трансляцій всесвітньо відомих шоу і автогонок, ми створюємо програми, призначені саме українському споживачеві. Наприклад, одні з останніх - це проекти "Хочу авто", "Автоблог" і "ШиCARні історії" з Дашею Трегубовою.

До нового сезону готуємо документалістику - нові випуски "Автобіографії", цикл про незвичайну техніку - вантажівки, комбайни та ін. Ми хочемо зробити ставку на пізнавальні програми і по можливості віддалятися від "развлекаловки" в бік інформаційних передач - з технічною, споживчою, історичною, спортивною тематикою.

А що стосується планів на найближче майбутнє, то на даний момент ми ведемо переговори з правовласником на показ Формули-1 в Україні компанією Сhervonenko Racing щодо трансляції на Першому автомобільному кращих світових перегонів - Формули-1, GP2, GP3 і Porsche Cup. Плануємо показати і знамениту Гонку вантажівок. Формулу-1 глядачі побачать у зручний для них час - трансляція буде не у прямому ефірі (як відомо, прямий ефір забезпечує Перший національний телеканал), а ось GP2, GP3 і Porsche Cup ми, швидше за все, покажемо в реальному часі. Так що стежте за нашими анонсами!"

Перший автомобільний - новий український тематичний телеканал, який розпочав тестове мовлення 5 травня 2008 року на супутнику Sirius 4, а також у базових пакетах кабельних операторів України. В основу програмування каналу входять програми власного виробництва ("Автоновини", "Екіпаж", "Перша передача", "Перший тест", а також кращі світові авто програми: "Top Gear", "Motor Sport Mundial", "Auto classic", "Алло Гараж!", та ін.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Перший Автомобільний 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим