Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Євробачення на Першому коментуватимуть Тимур Мірошниченко та Тетяна Терехова

Розмір тексту:   Розділ: Ексклюзив Опублікував: Володимир Мула10 травня 2011 р., 13:31
Євробачення на Першому коментуватимуть Тимур Мірошниченко та Тетяна Терехова

Сьогодні розпочнеться найочікуваніший пісенний конкурс Європи – "Євробачення-2011". Масштабна підготовка до самого дійства та його трансляцій вже ведеться на повну.

Господарями сцени "Еспріт Арени" будуть Джудіт Рейкерс, Стефан Рааб і Анке Енгельке – популярні обличчя на німецькому телебаченні.

Анке Енгельке народилася в Канаді, знає три мови: німецьку, англійську, французьку. На німецькому екрані з'являлася з 12-річного віку. Взагалі вона актриса, але часто веде різні шоу і, до речі, співає.

Джудіт Рейкерс – справжній Цезар німецького медіапростору. Вона веде новини на одному з провідних німецьких каналів, популярне ток-шоу, а також програму на радіо.

Стефан Рааб - єдиний чоловік у цій трійці - не вперше веде "Євробачення". До того ж, він є наставником Олени - переможниці "Євробачення-2010". Стефан, крім іншого, веде кілька розважальних шоу на німецькому каналі.

Зі студії Першого національного 14 травня глядачів вітатимуть Тетяна Гончарова та Ігор Посипайко. Коментувати події конкурсу для всієї України будуть Тимур Мірошниченко та Тетяна Терехова.

Розклад трансляцій:

- прямя трансляція І півфіналу – 10 травня о 22:00;

- пряма трансляція II півфіналу – 12 травня о 22:00;

- пряма трансляця фіналу грандіозного європейського конкурсу – 14 травня о 22:00.

Перший національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 99,9% території України. Середньодобова частка аудиторії "18+" 3,2% (загальна аудиторія). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим