Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Іларіон Павлюк з командою залишив "1+1"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула24 грудня 2011 р., 22:07
Іларіон Павлюк з командою залишив "1+1"

Іларіон Павлюк разом зі своєю командою завершив співпрацю з "1+1".

За його словами, як продюсер "1+1" Продакшн" він завершив усі заплановані проекти для групи, і після цього сторони вирішили контракт не продовжувати.

Іларіон Павлюк прийшов на "1+1" на початку 2010 року. За домовленістю з группою, його команда мала відзняти 69 годин продукту. Серед них: "Рівень секретності 18", "Стрінгер", "Алхімія кохання". Ще низка проектів в ефір поки що не вийшла.

"Для нас було цікавішим виробництво на кшталт ігрового серіалу. Ми зробили один такий проект для телеканалу "2+2" ("Стрінгер"- Авт.). Далі ми пропонували продовжувати цей серіал у більших обсягах. "1+1" зараз не зацікавлена замовляти нам серіал. Ми говорили про документальне виробництво, але тут ми менше зацікавлені", - зазначив пан Павлюк.

Іларіон Павлюк наголосив, що наразі йому цікаво робити саме ігровий продукт, і зараз ведуться переговори з "потенційним замовником" щодо такого проекту.

Нагадаємо, у 2010 році Іларіон Павлюк став продюсером "1+1" Продакшн".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим