Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Побито знімальну групу програми "Знак оклику"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула3 серпня 2012 р., 23:14
Побито знімальну групу програми "Знак оклику"

Сьогодні було побито знімальну групу програми "Знак оклику", що виходить на телеканалі ТВі. Про це повідомляє прес-служба каналу.

Журналісти розслідували законність побудови ресторану у Києві по вул. Московській, 41/8. Варто зазначити, що будівництво і введення в експлуатацію даного закладу ведеться з грубими порушеннями, що викликало обурення з боку мешканців будинку, які й звернулися до журналістів за допомогою.

Знімальна група вирішила отримати роз'яснення у менеджера ресторану - Ерве Бурдона, який натомість з лайкою напав на оператора телеканалу ТВі, вирвав з рук камеру та розбив її.

Опісля він знову накинувся на журналістів, які були змушені викликати міліцію, щоб втихомирити неспокійного власника.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: телеканал ТВі 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

матеріали по темі:

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (2)

 
  • Glaube
    3 серпня 2012 р.
    Відповісти
    Есть только один метод борьбы с хамлом ЗАБИТЬ НА ЕГО ЗАВЕДЕНИЕ или лучше СЖЕЧЬ С ХАМОМ „ХОЗЯИНОМ„ БЫДЛО пришло время очищать Киев от дерьма
  • Олег
    3 серпня 2012 р.
    Відповісти
    Не чему удивляться. То что творится сегодня в стране только слепой или дурной не видит. Завтра будет прокурор говорить что съемочная группа избила владельца ресторана. Надо жить по понятиям Януковича и ПР.