Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Новий канал запускає кулінарне шоу "Готуй!" з Дашою Трегубовою

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Павло Мандрик30 серпня 2012 р., 18:22
Новий канал запускає кулінарне шоу "Готуй!" з Дашою Трегубовою

У суботу, 8 вересня, на Новому каналі відбудеться прем`єра кулінарного шоу "Готуй!" з ведучими Володимиром Ядловським та Дашою Трегубовою.

Програма виходитиме щосуботи об 11:00.

За кухонним столом зустрінеться професійний шеф-кухар Володимир Ядловський і телеведуча Даша Трегубова. Разом вони готуватимуть різноманітні страви і розвіять популярні міфи про їжу і способи приготування, а також покажуть, як правильно вибирати продукти, які питання варто ставити в супермаркеті і на ринку.

Також шеф-кухар і його помічниця вчитимуть хорошим кулінарним манерам.

"Висока кулінарія з дорогих ресторанів з нашою допомогою вийде на вулиці. В соціальних мережах ми збираємося запустити сторінку проекту. На ній будемо запрошувати наших телеглядачів на дегустації, влаштовувати конкурси. Такого тісного спілкування з глядачем не було ще на жодному кулінарному шоу! Умови того, як ви зможете спробувати приготоване на екрані, ми оголосимо вже в першій нашій програмі", - говорить керівник проекту Вікторія Бурдукова.

Володимир Ядловський - навчався кухарській майстерності в Парижі в школах Дюкасса, Лондона і Бангкоку. Основи молекулярної гастрономії пізнавав у відомому у всьому світі іспанському ресторані "El Bulli". Володимир готував для перших осіб різних держав і почесних гостей - Леоніда Кучми, Володимира Путіна і патріарха Московського і всія Русі Кирила. У 2001 році Володимир став наймолодшим шеф-кухарем в Україні. У 2010 році увійшов до списку 25 кращих шеф-кухарів України за версією журналу "Фокус". У 2011 став одним з 10 найкращих ТОП-менеджерів ресторанного бізнесу за версією "Інвестгазети".

Даша Трегубова раніше працювала ведучою "Ранку з "Інтером".

Продюсером проекту стала Марія Павлічук ("Підйом", "Ревізор" та ін.).

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Новий канал 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим