Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

В березні "Перший Ukraine" можна буде дивитись в країнах Північної Америки

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула15 лютого 2013 р., 11:56
В березні "Перший Ukraine" можна буде дивитись в країнах Північної Америки

Міжнародний супутниковий канал "Перший Ukraine" в березні розширить географію свого мовлення країнами Північної Америки – США і Канади. Вихід на зазначені країни буде забезпечений завдяки домовленостям із найбільшою платформою інтернет-телебачення і одним з IPTV операторів Канади.

Як повідомили "ТелеПростору" у прес-службі каналу, перші переговори з провайдерами послуги були розпочаті незабаром після запуску каналу у вересні минулого року. Після узгодження юридичних і технічних питань трансляції каналу, на сьогодні сторони перебувають на фінальній стадії узгодження цього питання.

"Вихід на країни Північної Америки – одна з ключових цілей нашого каналу, яка прописана в стратегії супутника на 2013 рік під номером один. Після підписання договорів, яке має відбутися незабаром, ми зможемо вийти на США і Канаду і надати українцям, які живуть у Північній Америці, можливість дивитися кращі програми Національної телекомпанії і наші ексклюзивні проекти - зазначає Сергій Логунов, генеральний продюсер каналу "Перший Ukraine" - З цією ж метою – дати максимально широкі можливості і варіанти перегляду каналу – вже створено бета-версію додатку з он-лайн-трансляцією каналу для смартфонів і планшетів ОС Андроїд, презентація якої намічена на 22 лютого. Також 22 лютого ми повинні встигнути зі створенням програми для лінійки смартфонів і планшетів компанії Apple".

Нагадаємо, супутниковий канал Національної телекомпанії України "Перший Ukraine" вийшов в ефір з оновленою сіткою мовлення 15 жовтня 2012 року. На сьогодні канал мовить у відкритому доступі на території від східних провінцій Іспанії до європейської частини Російської Федерації включно.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Перший Ukraine 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим