Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

СБУ змусила журналістів ICTV стерти відео з похорону свого співробітника

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула27 червня 2013 р., 09:52
СБУ змусила журналістів ICTV стерти відео з похорону свого співробітника

Телеканал ICTV заявляє, що СБУ змусила журналістів стерти майже все відео з похорону одного з СБУшників – Сергія Матховського, який загинув після резонансного ДТП.

"Труну привезли на катафалку Bentley. Це все, що можуть розповісти "Надзвичайні новини", адже відзняте відео знімальною групою примусили стерти численні колеги загиблого. Наголошуємо, не родичі, а саме колеги!" – зазначає телеканал.

"Більше того, деякі з них, піддавшись параноїдальним настроям та, діючи всупереч закону, копирсалися у телефоні репортера, шукаючи там заборонені записи. Яких там на свій превеликий жаль не виявили", - додали на телеканалі.

"Такою завісою таємничості не були окутані свого часу навіть похорони кримінальних авторитетів", - додали в повідмоленні.

З цього приводу редакція "Надзвичайних новин" робить офіційну заяву до прокуратури і просить належним чином відреагувати.

Також редакція володіє відео з камер спостережень під час цієї аварії.

Перехрестя вулиць Щербакова і Стеценка. 22 червня, час 6-45 ранку. Чорний Infinity просто пролітає перехрестя, таранить білий автомобіль, та не зупиняючись, вилітає прямо на рейсовий автобус, та від потужного удару перевертається на дах.

В результаті цього ДТП на місці загинула дівчина, що сиділа в машині з сбушниками, пізніше загинув Матховський.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: УП
Теги: Журналісти телеканал ICTV СБУ 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим