Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

ICTV закрив "Головну програму"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула11 листопада 2013 р., 15:52
ICTV закрив "Головну програму"

17 листопада в ефір ICTV вийде останній випуск "Головної програми". Про це розказав головний редактор програми Олександр Семирядченко.

Всього в ефірі вийшло 12 епізодів програми. Як наголошує пан Семирядченко, програма припинить існувати у "тому вигляді, в якому вона була".

"Про це на зборах редакції повідомив директор-президент ICTV пан Богуцький", - зазначив Олександр Семирядченко.

За його словами колектив "Головної програми" продовжує роботу на каналі: "Редакції запропоновано підготувати пропозиції як із переформатування "Головної програми", так і з розробки нових проектів у жанрах відповідно до цільової аудиторії ICTV. Менеджмент каналу зацікавлений у втіленні творчих ініціатив якнайшвидше".

Як вже повідомлялось, проект "Головна програма" мав невисокі показники, що, певно, й стало причиною його закриття.

Нагадаємо, "Головна програма" - 90 хвилинне інформаційно-розважальне шоу. Шеф-редактори "Головної програми" Ірина Соломко та Віталій Ковач, головний редактор - Олександр Семирядченко, ведучий - Максим Драбок.

Програма виходила щонеділі о 21:00.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: телеканал ICTV 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим