Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Аласанія каже, що перехід до суспільного мовлення триватиме півроку

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула25 квітня 2014 р., 10:19
Аласанія каже, що перехід до суспільного мовлення триватиме півроку

Перехід до суспільного мовлення триватиме в НТКУ півроку. Про це повідомив генеральний директор Національної телекомпанії України (НТКУ) Зураб Аласанія.

"У нас є півроку для того, щоб перебудувати роботу, оптимізувати штат, зробити структуру більш прозорою та підготувати нові проекти у напрямах, що стануть базою Суспільного мовлення. Один із таких проектів вийде вже за два тижні - це "Національні дебати", брати участь у яких погодилися всі кандидати у Президенти України", - сказав генеральний директор НТКУ.

Водноча Зураб Аласанія вважає, що створення суспільного мовлення є "викликом та неймовірно амбітним завданням, до здійснення якого може долучитися кожен".

"Суспільне не є конкурентом для комерційних каналів, воно не має конкретної ніші, його глядачі - всі громадяни України. Тож будемо запрошувати до партнерства канали, що хочуть і можуть запропонувати свій досвід. Так, незалежне суспільне мовлення потрібне, передусім, Україні, але ми вже маємо великий перелік європейських мовників, готових надавати допомогу", - пояснив він.

Нагадаємо, раніше генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія запросив волонтерів-випускників іноземних вишів до співпраці над створенням суспільного мовлення в Україні.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: НТКУ Зураб Аласанія 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим