Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Перший перезапустить "Чоловічий клуб"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула16 липня 2014 р., 10:23
Перший перезапустить "Чоловічий клуб"

Перший національний планує запустити оновлену програму "Чоловічий клуб". Про це повідомив директор ТО спортивних програм каналу Микита Хорозов 15 липня під час презентації "15 нових проектів і телеведучих Першого національного", яку організувала Національна телекомпанія України (НТКУ).

Також пан Хорозов додав, що ведучим "Чоловічого клубу" стане Дмитро Лазуткін. Під час презентації ведучих Першого національного він повідомив про формат оновленої програми. "Це буде, як і раніше, програма для чоловіків, але ми говоритимемо не лише про спорт, а про все, що цікаво сучасному чоловіку. Наприклад, як наростити собі бицуху, або як впіймати найбільшу рибину", - сказав Дмитро Лазуткін.

Нагадаємо, з 1 вересня Перший національний запускає прямоефірну інформаційну програму про спортивне життя "Спорт. Новини". "Спорт - це те, що об'єднує багатьох людей. Ми хочемо максимально висвітлювати не лише світові спортивні події, а й якомога більше інформації подавати про українських спортсменів. Про їхні досягнення, здобутки та змагання, в яких вони братимуть участь", - сказав Микита Хорозов.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: Перший національний 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим