Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"1+1 медіа" запускає новинний телеканал "Ukraine Today"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула21 липня 2014 р., 14:29
"1+1 медіа" запускає новинний телеканал "Ukraine Today"

11 серпня 2014 року група "1+1 медіа" в тестовому режимі мовлення запустить міжнародний новинний телеканал "Ukraine Today". З 24 серпня трансляція відбуватиметься у повному обсязі.

За контентне наповнення каналу відповідатиме новостворена редакція, яка увійде до структури департаменту інформаційного мовлення "1+1 медіа". Мовлення вестиметься англійською мовою.

"Для нас, як однієї з провідних українських медійних компаній, важливо надати міжнародній спільноті доступ до реальних фактів та подій в Україні, Росії та країнах СНД. На жаль, останнім часом ми стали свідками широкомасштабної інформаційної війни з боку державних ЗМІ Росії. Ми вважаємо, що можемо на це відповісти, а саме об'єктивною інформацією, побудованою на принципах цивілізованого світу - з усіма точками зору, без брехні та перекручень. "Ukraine today"- наш внесок на підтримку європейського вибору України" - коментує Олександр Ткаченко, генеральний директор "1+1 медіа".

Генеральним продюсером телеканалу призначено Тетяну Пушнову, яка з вересня 2011 року обіймає посаду шеф-редактора ТСН.

З часом планується розширення редакції, а також запуск мовлення каналу російською мовою.

Канал буде безкоштовним та доступним через супутник Hotbird у цьому році на території Європи та вже з наступного року на території США. В редакції, окрім українців, також будуть працювати громадяни країн ЄС.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: телеканал 1+1 медіа 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим