Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

ОБСЄ закликає Росію негайно звільнити українського журналіста

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула22 липня 2014 р., 13:52
ОБСЄ закликає Росію негайно звільнити українського журналіста

Представник ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Дунья Міятович закликає російську владу негайно звільнити українського журналіста Євгена Агаркова. Відповідна заява поширена вчора прес-службою ОБСЄ.

"Я закликаю владу негайно звільнити Агарков і утриматися від таких непропорційних обмежувальних заходів у майбутньому. Це рішення є надмірним і, по суті, забороняє журналісту повідомляти новини", - заявила Дунья Міятович

Як відомо, журналіст програми "Спецкор" каналу "2+2" та ТСН "1+1" Агарков у Воронежі висвітлював справу українського офіцера Савченко, яку утримують у місцевому СІЗО. Його затримали 18 липня співробітники російської міграційної служби у готелі, де він проживав. Того ж дня відбулося засідання адміністративного суду, згідно з рішенням якого журналіста оштрафували і відправили в міграційний ізолятор в селі Єлизаветівка, що знаходиться за 160 км від Воронежа. Його повинні депортувати, але російська сторона з невідомих причин затягує процес.

19 липня в другій половині дня до журналіста у міграційному ізоляторі намагався потрапити консул України в Росії, але його не пустили. Журналіст все ще знаходиться на території Росії.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Росія 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим