Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Хочу до Меладзе" стартує 7 вересня

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула12 серпня 2014 р., 13:58
"Хочу до Меладзе" стартує 7 вересня

Cеріаліті "Хочу до Меладзе" за авторським форматом Алана Бадоєва стартує в ефірі каналу "Україна" 7 вересня о 20:20.

Як зазначає прес-служба мовника, для участі у шоу вже відібрали більше 600 молодих людей.

Спіймати удачу і стати кумиром мільйонів сердець приїхали хлопці не тільки з України, Білорусі, Казахстану та Росії, але і з Латвії, Литви, Німеччини, США і навіть з Пакистану та Ірану.

Допомагати глядачам і Костянтину Меладзе зробити свій вибір будуть шестеро членів журі, яких розділили на чоловічу та жіночу команди. Перші шість програм оцінювати конкурсантів вони будуть не в рівних умовах. Співачки Анна Седакова, Єва Польна і Поліна Гагаріна голосуватимуть за зовнішні дані хлопців, а зірки шоу-бізнесу Тіматі, Сергій Лазарєв і Володимир Пресняков поставлять бали за вокальні здібності.

Кожен з вокалістів, що отримав хоча б 3 голоси від членів журі, зустрінеться з Костянтином Меладзе.

Наступні ефіри боротися за бали від членів журі та Костянтина Меладзе хлопці будуть вже в сформованих групах. З ними працюватимуть кращі стилісти, професійні тренери вокалу та акторської майстерності, а постановками до шоу займатиметься відомий режисер Алан Бадоєв, який також виступить креативним продюсером проекту.

У фінал проекту потраплять тільки два бойз-бенди, перемогу яких визначатимуть телеглядачі.

Виробництвом шоу займається компанія Gaudi studio.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим