Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Канал "Україна" запускає "События недели. Спецрепортаж"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула15 серпня 2014 р., 15:50
Канал "Україна" запускає "События недели. Спецрепортаж"

У неділю, 17 серпня, о 19:55 на каналі "Україна" відбудеться прем'єра спеціального проекту "События недели. Спецрепортаж".

Як повідомляє прес-служба мовника, проект являє собою цикл спеціальних репортажів на актуальну тематику з ексклюзивними кадрами, що виходитимуть відразу після випуску інформаційно-аналітичної програми "События недели".

"Серія авторських документальних фільмів в репортерської стилістиці "События недели. Спецрепортаж" — це відповідь команди новин телеканалу "Україна" на виклик часу. Щільність інформаційного потоку сьогодні настільки велика, що багатьом подіям що, заслуговують не тільки пильної уваги, а й, по суті, є визначальними у майбутньому країни, не вистачає простору в звичайних новинах. Ми, журналісти, іноді кажемо собі "велике бачиться на відстані", та відкладаємо на потім те, що потребує осмислення вже зараз. Телевізійний формат спеціального репортажу дозволяє виправити цю ситуацію — передати глядачеві атмосферу того, що відбувається, і дати все необхідне для відповіді на головні питання" - зазначає Дмитро Бєлянський, директор департаменту інформаційного мовлення каналу "Україна".

Прем'єрний випуск проекту, знятий спеціальним кореспондентом "Событий недели" Сергієм Івановим, отримав назву "РеАнімація". Автор відвідав Слов'янськ та Лисичанськ, і на власні очі побачив зруйновані будинки, мости і лікарні, поговорив з місцевими жителями, людьми, які не знають, як жити далі.

Нагадаємо, інформаційно-аналітична програма "События недели" з Олегом Панютою повертається в ефір після відпустки 17 серпня о 19:00.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: телеканал Україна 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим