Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Журналісти Spilno.tv кажуть, що їх били друзі Тітушка

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула20 серпня 2014 р., 18:14
Журналісти Spilno.tv кажуть, що їх били друзі Тітушка

Серед "тітушок", які побили журналістів каналу Spilno.tv 15 серпня на Майдані Незалежності у Києві, є молодики, які минулого року побили журналістів Ольгу Сніцарчук і Влада Соделя за участі горезвісного Вадима Тітушка.

Про це 20 серпня на прес-конференції сказав постраждалий журналіст Spilno.tv Максим Прасолов.

"Тобто вони – корінні тітушки, засновники всього цього",– зазначив журналіст.

Він продемонстрував фото- і відеодокази того, що у них під час нападу була холодна зброя.

Крім того, за словами Прасолова, серед нападників були помічені і представники загону самооборони Майдану "Нарнія" – їх впізнали у сюжеті "5 каналу" кількамісячної давності про тренування патріотично налаштованої молоді на базі управління спорту КМДА.

За даними адвоката Анатолія Башловки, в нападі також брали участь перевдягнені представники правоохоронних органів, а також учасники мітингів Партії регіонів. Одного з перевдягнених правоохоронців вже ідентифіковано.

Башловка додав, що за його інформацією, кримінальне провадження з цієї справи досі не відкрито.

Крім того, журналісти звинуватили в інциденті столичну міліцію і особисто її голову Олександра Терещука, які не змогли запобігти сутичці.

Нагадаємо, 15 серпня журналістів Spilno.tv, які знімали демонтаж сцени на Майдані Незалежності, побили невідомі, серед яких були молодики у чорних футболках із надписами "Нарнія". Був також знищений прес-центр "Спільно" на Майдані.

Як мінімум двом з журналістів знадобилась медична допомога, одного з телевізійників набрала "швидка".

Відзначається, що міліція не перешкоджала побиттю журналістів.

Після інциденту мер Києва Віталій Кличко виразив обурення і звернувся до міліції з вимогою негайно знайти винних. Втім, за словами журналістів, до них досі ніхто не звертався з цього приводу.

Як відомо, весною минулого року група молодиків, найбільш одіозного з яких звали Вадим Тітушко, напали на журналістів у Києві. Після цього інциденту хлопців спортивної статури, які за гроші нападають на людей, називають тітушками.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: УП
Теги: Журналісти побиття Тітушко 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим