Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Ігор Кобрин готує для каналу "Україна" документалку

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула30 серпня 2014 р., 11:29
Ігор Кобрин готує для каналу "Україна" документалку

Телеканал "Україна" готує до ефіру авторський документальний цикл "Україна. У пошуках себе", створений відомим режисером-документалістом Ігорем Кобриним.

Проект розповість про глибинні історичні процеси, які вплинули на саму основу формування державності України, та охоплює період, починаючи з XIII і до початку XX століття.

У документальному циклі описані чотири переломні історичні етапи, які стали тими трагічними обставинами, коли Україна втрачала Європу, а Європа втрачала Україну, і, врешті-решт – наша країна розпадалася на частини.

"Ми з нашими східними сусідами розійшлися в XIII столітті, і поняття "народ", "держава", "нація" формувалися в абсолютно різних цивілізаційних умовах. В XVII столітті ми знову зійшлися і практично не впізнали один одного. Чому з однієї колиски Київської Русі вийшли такі різні діти? Тому що умови дорослішання були абсолютно різними. Історія східних слов'ян – це безперервна боротьба двох цивілізаційних виборів, і, волею доль, історія Південно-Західної Русі – це рух до європейської ідеї" - зазначив Ігор Кобрин, автор і режисер документального проекту "Україна. У пошуках себе".

Прем'єра проект відбудеться в жовтні 2014 року.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: телеканал Україна 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим