Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Росія намагається дискредитувати Ukraine Today

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула30 серпня 2014 р., 23:35
Росія намагається дискредитувати Ukraine Today

Росія почала активно намагатись створювати приводи для дискредитації міжнародного каналу Ukraine Today.

На Youtube і Facebook з'явились фейкові сторінки, брендовані логотипом каналу, з провокативним антиукраїнським змістом російською мовою.

Канал уже звернувся в адміністрацію Youtube і Facebook з вимогою прибрати сторінки-клони.

"Ми розуміємо, що така увага до каналу, який стартував лише 24 серпня, з боку Росії означає, що ми рухаємось в правильному напрямку. Ми також розуміємо, що перемога Кремля в розв'язаній ним інформаційній війні проти України, на даний момент, є для них принципово важливою, і грошей та сил вони шкодувати не будуть. Для нас важливо, щоб світ мав змогу отримувати правдиву інформацію про те, що зараз відбувається в Україні і Східній Європі. Такі дії російських провокаторів лише підкреслюють, що правда на нашому боці", - прокоментувала ситуацію Тетяна Пушнова, генеральний продюсер Ukraine Today.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Уніан
Теги: Ukraine Today 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

матеріали по темі:

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим