Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"1+1 International" вийшов на ринок Польщі

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула15 вересня 2014 р., 16:52
"1+1 International" вийшов на ринок Польщі

"1+1 International" уклав угоду з одним з провідних польських постачальників кабельного та супутникового телебачення – компанією Orange Polska. Відтепер канал присутній у мережі, яка покриває всю територію країни.

З 1 вересня "1+1 International" доступний в міжнародному обслуговуванні Orange TV, як у IPTV, так і на супутнику (DTH). Цією службою користується більш ніж на 700 тисяч домогосподарств.

Orange Polska є провідним постачальником телекомунікаційних послуг, обслуговуючи в цілому близько 20 млн клієнтів. Пропозиції компанії охоплюють конвергентні фіксовані та мобільні послуги, широкосмуговий доступ в Інтернет, передачу даних, цифрове телебачення і відео за запитом, а також численні мультимедійні послуги.

"Співпрацю з Orange Polska ми розглядаємо як дуже важливий крок у розвитку каналів дистрибуції "1+1 International" в Польщі. Країна, де проживає одна з найчисленніших українських діаспор в Європі - за різними даними від 350 000 до 500 000 чоловік - є для нас дуже значимою. До того ж, цей крок розширює співпрацю групи "1+1 Медіа" з польськими медіа компаніями в цілому. Сподіваємося, що в найближчому майбутньому розвиток такого співробітництва відкриє нові можливості і дозволить нам звертатися не тільки до україномовної аудиторії в Польщі", - зазначив генеральний продюсер телеканалу Владислав Свінченко.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Польща 1+1 International 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим