Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Хоробрі серця" з'являться в ефірі "1+1" 28 вересня

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула16 вересня 2014 р., 18:40
"Хоробрі серця" з'являться в ефірі "1+1" 28 вересня

28 вересня о 21:30 на каналі "1+1" відбудеться національна прем'єра ток-шоу "Хоробрі серця" - проекту, присвяченого тим, хто проявив героїзм під час подій на сході України.

Творці "Хоробрих сердець" мають намір показати події в країні з боку, який змусить українців повірити один в одного. Також команда проекту ставить за мету допомогти постраждалим під час війни.

Ведучий "Хоробрих сердець" - Ахтем Сеїтаблаєв, відомий актор та режисер, знаний глядачами як автор і виконавець головної ролі фільму "Хайтарма" про депортацію кримських татар під час війни.

"Наша програма не лише про військову доблесть. Вона - про людяність. Про подвиг у всіх його розуміннях - військовий, материнський, волонтерський. На жаль, життя стало таким драматичним і трагічним, що нам буде про що поговорити. І говорити потрібно навіть про найболючіше", - розповів ведучий проекту Ахтем Сеїтаблаєв.

Кожен випуск "Хоробрих сердець" буде присвячений окремій темі і включатиме в себе спілкування з гостями у студії, сюжети про героїв випуску, реконструкцію подій, про які йде мова та репортажі із зони бойових дій, зі звільнених міст, а також з окупованих територій.

Одним з тих, хто проводить зйомки для телеканалу "1+1" та "Хоробрих сердець" на лінії фронту, є режисер Крістіан Жерегі (об'єднання "Вавилон'13", гран-прі кінофестивалю "Відкрита ніч"). У "Хоробрих серцях" телеглядачі побачать його короткі документальні фільми - авторські портрети героїв війни. "У цих фільмах немає політики. Немає героїзму. В них всі - герої. Кожен по-своєму. Я покажу їх сторії - історії тих, хто на фронті. На передовій. На краю землі. Сьогодні кількох героїв моїх сюжетів вже немає в живих. Але кіно з ними вийде на екрані", - сказав Крістіан Жерегі.

Нагадаємо, над проектом "Хоробрі серця" працює Департамент журналістських розслідувань каналу "1+1" під керівництвом Максима Шиленка.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: телеканал 1+1 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим