Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"1+1" підготував глядачам дві телесаги

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула21 жовтня 2014 р., 14:00
"1+1" підготував глядачам дві телесаги

Новий 4-серійний телевізійний фільм "Пограбування по-жіночому" виробництва кінокомпанії Film.ua та ТО "Імперія Добра" в Україні покаже телеканал "1+1". Про це повідомив генеральний продюсер Film.ua Group Віктор Мирський.

"Пограбування по-жіночому" - це комедійна мелодрама про те, як три подруги вирішують пограбувати банк заради відновлення справедливості. Головні ролі в міні-серіалі виконали українські акторки Ірма Вітовська і Римма Зюбіна та їхня російська колега Ольга Тумайкіна. Режисером картини став Ашот Кещян, у творчому багажі якого 18 років гри в КВН і режисура відомих комедій.

12 жовтня відбулася прем'єра цього міні-серіалу на російському телеканалі "ТВ Центр".

Пан Мирський сподівається, що найближчим часом стрічка вийде на "1+1". "Мені здається, що вийшов дуже світлий, добрий, хороший фільм. Сподіваюся вже найближчим часом побачити його в ефірі", - сказав він.

Тим часом новий сезон серіалу "Особиста справа" про російську жінку-суддю вийде в ефір на телеканалі "Україна", який показав перший сезон із 30 серій, розповів пан Мирський. Також перший сезон серіалу вийшов у Росії на телеканалі "Россия 1".

Зйомки "Особистої справи - 2" завершилися в липні. Серіал знято в Києві та Київській області. Режисери - Володимир Мельниченко та Ігор Забара. Головну роль судді з кримінальних справ Тетяни Ємельянової зіграла актриса Анна Гарнова. Також у фільмі знялися Ілля Шакунов, Микита Панфілов, Борис Невзоров, Ада Роговцева та інші.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: телеканал 1+1 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим