Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

На "Україні" стартує мелодрама "Довгий шлях додому"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула21 жовтня 2014 р., 19:31
На "Україні" стартує мелодрама "Довгий шлях додому"

У суботу, 25 жовтня, о 17:15 на телеканалі "Україна" відбудеться прем'єра 16-серійного мелодраматичного серіалу "Довгий шлях додому".

Фільм знятий за мотивами роману Світлани Петрової "Безпам'ятство".

Головна героїня стрічки – сільська красуня Надя, яка мріє стати співачкою. Хлопці товпами ходять за нею, але її серце підкорює Большаков – красень зі столиці, який ненадовго заїхав до їх країв. Завдяки своїй рішучості та обставинам, які слались неймовірно вдало, Надя дуже скоро виходить заміж за Большакова та народжує йому дочку Лялю.

Лялю зіграла Єлизавета Боярська – її героїня проходить довгий та складний життєвий шлях: у юності вона розпещена дочка високопосадовця, безтурботна, безладна та егоїстична. Але доля підносить їй страшні випробування та втрати, що кардинально змінюють її.

"Моя роль вражаюче написана. І партнери на заздрість. Взагалі, це той випадок, коли зйомки приносять велике задоволення, незважаючи на напружену роботу", – розповідає Єлизавета Боярська.

Головні героїні – Надя та Ляля спочатку постають перед глядачем у образі юних осіб, а потім зрілих жінок. Грим, завдяки якому з Лялею та її мамою відбуваються вікові метаморфози, ретельно наносили по кілька годин, але актриси не скаржилися, а навпаки, вихвалялися одна перед одною "новими обличчями".

Режисер картини: Ольга Доброва-Кулікова.

У головних ролях: Дар'я Мороз, Єлизавета Боярська та Олександр Лазарєв.

Також у фільмі знімалися: Артем Ткаченко, Михайло Пшеничний, Євгенія Брік, Наталя Суркова, Михайло Євланов, Єлизавета Васильєва та інші.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: телеканал Україна 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим