Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"1+1 готує новинний марафон "ТСН. Вибори"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула23 жовтня 2014 р., 16:29
"1+1 готує новинний марафон "ТСН. Вибори"

"1+1" у день парламентських виборів, 26 жовтня, готує новинний марафон "ТСН. Вибори".

Ведучі марафону Алла Мазур та Лідія Таран розкажуть глядачам про всі новини, емоції та результати, які приніс день виборів.

"Попри війну, попри зневіру і втому, треба йти на вибори і обирати новий парламент. Все, що буде у цей вирішальний для нас день: включення з усієї країни, ексклюзивні інтерв'ю та перші результати голосування" - розповідає Алла Мазур.

Марафон "ТСН. Вибори" - це 6-годинний прямий ефір зі свіжими новинами, прямими включеннями з усіх регіонів України та Центрвиборчкому, гостями в студії, результатами екзит-полів. Понад півсотні журналістів ТСН будуть пильнувати, як проходить голосування та підрахунок голосів на проблемних виборчих дільницях по всій Україні, не обійде увагою ТСН і Схід України. Журналісти ТСН в цей день будуть працювати і в зоні АТО.

До виборчого марафону ТСН долучиться і Катерина Осадча. Що відбувається у штабах у вечір виборів - ведуча доповідатиме в прямому ефірі з місця подій. У прямих включеннях головного світського хронікера країни глядачі дізнаються, яка атмосфера панує в виборчих штабах політичних сил.

Після закінчення марафону в ефірі з'явиться спецвипуск програми "Право на владу". У студії програми зберуться очільники політичних сил, які за попередніми результатами потрапляють до Верховної Ради.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: телеканал 1+1 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим