Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Продакшн "1+1" завершив зйомки мелодрами "Все одно ти будеш мій"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула7 листопада 2014 р., 13:43
Продакшн "1+1" завершив зйомки мелодрами "Все одно ти будеш мій"

"1+1 продакшн" завершив зйомки 4-серійної мелодрами "Все одно ти будеш мій".

Режисером стрічки став Олександр Тименко, головні ролі виконали вітчизняні актори Станіслав Боклан, Валерія Ходос, Олена Стефанська, Олександра Попова та інші.

Сценарій картини створила письменник і сценарист Ярослава Сегал на замовлення програмної служби "1+1".

"Зараз для "1+1" як ніколи актуальний запуск українського продукту власного виробництва. Чотирисерійки на нашому телеринку - один з основних елементів програмування. Тому каналу важливо виробляти такий продукт самому. Для нашого продакшну це перша чотирисерійка, і ми раді, що вони впоралися на відмінно. Ми дуже задоволені і процесом, і тим матеріалом, який маємо на сьогодні", - коментує Олена Васильєва, головний продюсер серіалів і фільмів "1+1".

У фільмі "Все одно ти будеш мій" йдеться про любовний трикутник "він, вона і багатий чоловік". "Любовний роман, який починається як жарт, перетворюється на історію завдовжки в життя і розв'яжеться дуже несподівано", - анонсують проект у прес-службі.

Показ фільму в ефірі "1+1" заплановано на 2015 рік.

Як відомо, 2 травня група каналів "1+1 медіа" заявила про відмову від російського пропагандистського продукту і закликала інші канали приєднатися до такої ініціативи.

Натомість "1+1 медіа" посилила розвиток національного теле- та кіновиробництва, і продакшн медіахолдингу розпочав роботу над п'ятьма новими українськими серіалами власного виробництва, серед яких мелодрама "Хазяйка" (за латиноамериканським форматом La Patrona), медична драма "Центральна клінічна" (за новозеландським форматом Shortland Street) та комедія "Московський родич".

У вересні головний продюсер фільмів і серіалів "1+1" Олена Васильєва заявила, що продакшн знімає пілот політичної комедії "Кандидат", де в головній ролі кандидата в президенти знявся шоумен Антон Лірник. У плани "1+1" включені також два проекти-байопіки про видатних українців - Валерія Лобановського і Миколу Амосова.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: телеканал 1+1 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим