Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

На каналі "24" стартує проект "100 хвилин пам'яті"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула20 листопада 2014 р., 22:19
На каналі "24" стартує проект "100 хвилин пам'яті"

21 листопада, в річницю початку Революції Гідності, на телеканалі новин "24" стартує проект "100 хвилин пам'яті".

Впродовж кількох наступних місяців канал збиратиме розповіді і свідчення очевидців подій та людей, які знали Героїв Небесної Сотні особисто або ж ніколи не були з ними знайомі, але мають що сказати хлопцям. У січні та лютому канал "24" покаже 100 хвилин пам'яті - сто людей згадають поіменно кожного Героя і подякують їм за мужність.

"Я досі не можу спокійно проходити повз Інститутську. Я відчуваю, що надто сильно ще болить. В усіх нас залишилося всередині занадто багато невиговореного, - розповідає автор проекту Христина Стець. - Мені є що сказати конкретному героєві. Я ніколи не була з ним знайома, але подумки постійно повертаюсь до його життєвої історії, до обставин загибелі, до його обличчя. Я хочу подякувати йому і дати зрозуміти, що його жертва не була марною. Я думаю, що таких, як я, багато. Тому ми і започаткували цей проект".

Нагадаємо, "Телевізійна служба новин" телеканалу "1+1" до річниці Революції Гідності презентувала мультимедійний проект "94 дні. Євромайдан очима ТСН", що складається з книги та сайту.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: 24 Канал 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим