Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Міхін перейшов на "2+2"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула25 листопада 2014 р., 22:55
Міхін перейшов на "2+2"

Євген Міхін стане ведучим підсумкової програми "ДжеДАЇ" на телеканалі "2+2".

Як відомо, до переходу на "плюси" Євген працював ведучим інформаційних програм на телеканалі "Україна", "Інтері", "К1" та "НТН".

"Програма "ДжеДАЇ" напевно цікава навіть більше, ніж новини. Тому, що кожен чоловік любить автомобілі - я не виняток - каже Євген. - У мене права з відкритими категоріями "А", "В", "С". Крім легкових автомобілів і мотоциклів керував мікроавтобусами, вантажівками та навіть комбайнами і тракторами. Та якщо раніше всі мої роботи, пов'язані або з автомобільними програмами, або з веденням автомобільних сайтів були другорядними, то зараз завдяки проекту можна займатися, тим, що дійсно цікаво. Тим більше - у програми "ДжеДАЇ" чудова команда, у якої можна навчитися новому".

Нагадаємо, 9 червня вийшла оновлена програма "ДжеДАЇ". Зараз це великий автомобільний проект українського телебачення, спрямований на підвищення безпеки на дорогах як для водіїв, так і для пішоходів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Євген Міхін 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим