Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Шеф-редактором "Подробностей недели" на даний момент є росіянка Столярова

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула3 грудня 2014 р., 10:19
Шеф-редактором "Подробностей недели" на даний момент є росіянка Столярова

Обов'язки шеф-редактора тижневої аналітичної програми "Подробности недели" на телеканалі "Інтер" виконує громадянка Російської Федерації Марія Столярова, яка раніше працювала на російському телеканалі РЕН ТВ.

Цю інформацію підтвердив Назім Бедіров, директор компанії "Національні інформаційні системи" ("НІС"), що входить до Inter Media Group і виробляє для телеканалу програми "Новини", "Подробности" й "Подробности недели".

Нагадаємо, колишній шеф-редактор програми "Подробности недели" Ольга Червакова була обрана до Верховної ради по списку "Блоку Петра Порошенка" (№49). У перший день роботи Верховної Ради восьмого скликання вона не змогла натиснути кнопку системи "Рада" під час голосування за кандидатуру Арсенія Яценюка на пост прем'єр-міністра.

За словами Назіма Бедірова, наразі на посаду шеф-редактора програми "Подробности недели" офіційно ніхто не призначений, але ці функції виконує Марія Столярова як креативний продюсер.

Як відомо, журналістка Марія Столярова стала відомою завдяки проекту "Я была на войне". Вона - автор репортажів про ситуацію на сході України для телеканалу РЕН ТВ. Чутки щодо її призначення на місце Ольги Червакової з'явились кілька місяців тому - тоді керівництво "НІС", а також сама Ольга Червакова спростували інформацію.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим