Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Канал "Україна" завершив зйомки новорічної комедії "Ковзани для чемпіонки"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула3 грудня 2014 р., 10:45
Канал "Україна" завершив зйомки новорічної комедії "Ковзани для чемпіонки"

Зйомки чотирисерійної новорічної комедії "Ковзани для чемпіонки", яку знімав режисер Максим Паперник на замовлення телеканалу "Україна", завершились 23 листопада.

В останній знімальний день було знято всі натурні об'єкти. Для зйомок повинні були використовувати штучний сніг. "Штучним снігом ми змогли б "засніжити" щось локально, що не дало б повноцінної зимової картинки", - зізнався Максим Паперник.

За його словами, допомогла у зйомках погода. "Я прокинувся в цей день дуже рано - і раптом чую - шкребуть лопатами. О пів на п'яту я визирнув у вікно та побачив, що навкруги все біле-біле. Більше я заснути, звичайно, не міг та через кожні півгодини перевіряв, чи йде сніг, чи все гаразд", - розповів режисер.

Завдяки сніговій погоді знімальній групі "Ковзанів для чемпіонки" вдалося зняти більше запланованого. "Ми за один день зняли і новорічну площу міста з ялинкою, і фасади будівель, і приїзд наших героїв до майстерні. Ми не даремно відклали закінчення зйомок з червня на кінець листопада. Я був щасливий як дитина", - сказав Максим Паперник.

Основну частину фільму знімальна група відзняла влітку. Зйомки фільму проходили на льодовій арені спортивного комплексу "АТЕК" у Києві. У головних ролях комедії - Марія Аронова, Михайло Поліцеймако, Валерія Ходос, Юрій Дяк, Ольга Лук'яненко.

Прем'єра стрічки відбудеться в переддень Нового року на каналі "Україна".

Нагадаємо, канал "Україна" планує показати телеглядачам три новорічні проекти власного виробництва - святкову комедію "Ковзани для чемпіонки", мюзикл за авторською адаптацією казки ЛьюїсаКерролла "Аліса в Країні чудес", а також "Великий новорічний концерт".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: телеканал Україна 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим