Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"1+1" готує до показу чергове турецьке "мило"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула19 січня 2015 р., 16:38
"1+1" готує до показу чергове турецьке "мило"

26 січня на каналі "1+1" стартує показ турецького серіалу "Сила кохання Феріхи".

Стрічка з'являтиметься в ефірі з понеділка по п'ятницю о 17:10.

За сюжетом головна героїня історії Феріха Йилмаз росте в бідній сім'ї. Її батьки - прислуга в багатому домі. Дівчинка змалку спостерігає, як живуть заможні господарі будинку, і мріє вирватися з бідності. Прагнучи кращого життя, Феріха вступає до престижного Стамбульського університету, де навчається "золота молодь". Дівчина планує здобути гарну освіту і зробити кар'єру. В університеті вона зустрічає Еміра (Чагатай Улусой), спадкоємця великого статку і видного нареченого, на якого ведеться справжнє полювання. Феріха привертає увагу Еміра своєї безкорисливою простотою, і це одразу стає приводом для заздрощів інших дівчат, зокрема, і найкращої подруги Джансу (Седеф Шахін) - дочки власника будинку, де служать батьки героїні. Феріха відчайдушно приховує своє походження від усіх, щоб не стати посміховиськом для друзів, але все таємне стає явним, і Емір дізнається, хто така Феріха. Чи стане їхній любові сил, щоб подолати прірву між закоханими?

Одну з головних ролей у стрічці виконала актриса Вахіде Перчин, яка зіграла роль у турецькому серіалі про Роксолау "Величне століття". У "Силі кохання Феріхи" вона втілила образ матері головної героїні.

"Серіал "Сила кохання Феріхи" розповідає про те, як кохання надає людині сил, щоб жити й боротися за своє щастя. Я взагалі вважаю, що любов - головна рушійна сила у житті кожної людини, і коли її немає, життя втрачає кольори. Мені було дуже приємно зніматися в цьому серіалі, в нас зібралася чудова команда. Моя головна партнерка на знімальному майданчику Вахіде Перчин не тільки грала мою маму, а й була нам усім мамою під час зйомок: дуже нас підтримувала і завжди могла дати необхідну пораду. Я рада, що мені пощастило з нею попрацювати", - розповідає виконавиця головної ролі, актриса Хазал Кайя.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: телеканал 1+1 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим