Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Канал "Україна" готує документалку про техніки маніпуляції свідомістю

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула19 січня 2015 р., 20:21
Канал "Україна" готує документалку про техніки маніпуляції свідомістю

Телеканал "Україна" готує до показу дослідницький проект "Звичайні зомбі. Як працює брехня", створений продакшн-компанією TheShowTime на замовлення каналу.

Документальний проект розповість глядачам про техніки маніпуляції свідомістю, як працюють технології переконання і як змусити будь-яку людину повірити в неймовірні речі.

"Завдяки проекту "Звичайні зомбі. Як працює брехня" глядачі зможуть розібратися в основних прийомах здійснення впливу на людей, а також дізнатися дієвий спосіб йому протистояти. Вперше в історії фільмів про вплив на людський розум автори не тільки детально розкриють всі методи і використані прийоми, але і знайдуть універсальний рецепт для того, щоб протистояти маніпуляціям", - анонсує прес-служба каналу.

Авторами проекту є творча група документалістів - Іларіона Павлюка, Володимира Рибася і Олега Рогожі, відомих своїми проектами "ДНК. Портрет нації", "Планета мавп: куди діваються розумні діти?", "Код нації" та іншими. Проект побудований на наукових експериментах, які провела творча група фільму, щоб розкрити технології маніпуляцій з людською свідомістю.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: телеканал Україна 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим