Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

На 5 каналі стартує проект про агропромисловий комплекс України

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула3 березня 2015 р., 14:31
На 5 каналі стартує проект про агропромисловий комплекс України

2 березня о 22:30 на 5 каналі стартує проект "Моя земля" про агропромисловий комплекс України.

Ведучим нової програми стане Руслан Поліщук.

"Добробут та стабільність країни прямо пропорційно залежать від того, які кроки здійснює держава для створення власної надійної продовольчої безпеки. Відтепер щопонеділка "Моя земля" на 5-му каналі надаватиме повний спектр тематичної аналітики у сфері агропромислового комплексу. Розвиток технологій, прогресивні починання, інновації та наукові новітні розробки: їхнє застосування та впровадження; насінництво й техніко-технологічні рішення; ресурсозбереження та багато іншого у фокусі уваги редакції тижневика "Моя земля"", - анонсує телеканал.

Окрім аналізу аграрної сфери ведучий проекту Руслан Поліщук у форматі дайджесту інформуватиме суспільство про актуальні аграрні новини та анонсуватиме перебіг сільськогосподарських робіт з урахуванням календарних циклів і народних прикмет.

​Перший випуск програми "Моя земля" буде присвячено проекту з бізнес-розвитку плодоовочівництва. Гостем передачі 2 березня стане Міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко.

​"Редакція проекту ставить перед собою мету осягнути усі грані агропромислового комплексу України. Запрошуючи до розмови представників влади, експертне коло фахівців та людей праці на землі, ми щотижня інформуватимемо суспільство про місце України на агропромисловій карті світу та розповідатимемо про найактуальніші події та зміни в АПК", - коментує ведучий Руслан Поліщук.

Нагадаємо, 7 лютого на 5 каналі стартував інший тижневик - фінансово-економічна програма "Фінансовий тиждень" власного виробництва телеканалу з ведучою Тамарою Мішиною.

Нещодавно також одна з двох юридичних осіб 5-го каналу - ТОВ "Телерадіокомпанія "Експрес-інформ"" змінила логотип "5 канал чесних новин" на "5+".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: 5 Канал 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим