Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Канал "24" планує запустити власне ток-шоу

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула5 березня 2015 р., 11:00
Канал "24" планує запустити власне ток-шоу

Телеканал "24" за кілька місяців планує запустити власне політичне ток-шоу. Про це розповів генеральний директор каналу Роман Андрейко.

Раніше в Нацраді з питань телебачення і радіомовлення Роман Андрейко анонсував, що канал планує виробляти власні програми, у тому числі ток-шоу з новими іменами, й нині завершується будівництво студії.

За словами пана Андрейка, керівництво каналу уважно вивчає поведінку ядра глядацької аудиторії каналу, якою є 45-річні чоловіки, "плюс-мінус 10 років". "Їм подобаються політичні ток-шоу. Зараз розглядаємо кілька оригінальних сценаріїв. Через 1,5 місяця ми зможемо вже щось показати. Можу сказати, що це буде оригінальний формат, який до нас ніхто не робив", - зазначив пан Андрейко.

Керівник переконаний, що левова частка успіху програм цього жанру залежить від ведучого. "Я схильний до того, щоб це були іменні ток-шоу. Зараз не можу назвати ці імена", - додав він.

Раніше пан Андрейко зауважив у Нацраді, що канал "24" втрачає в рейтингу через відмову від "Шустер live", доки не запустить власний продукт на заміну.

Нагадаємо, 17 лютого телеканал "24" вирішив відмовитися від подальшої трансляції програми "Шустер live" виробництва "Савік Шустер студія". Останній ефір відновленого суспільно-політичного ток-шоу "Шустер live" на каналі "24" відбувся 13 лютого. Цей випуск глядачі зустріли критикою у соцмережах.

Після ефіру телеканал "24" поширив повідомлення про те, що поділяє обурення глядачів різкими заявами російського журналіста Максима Шевченка, які прозвучали під час ток-шоу "Шустер live" 13 лютого. Під час включення скайпом в прямому ефірі цей кореспондент виголошував і відстоював типові російсько-пропагандистські позиції про "карательную операцію" та "братоубийственную войну".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: 24 Канал 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим