Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

П'ятий сезон "Голосу країни" стартує на "1+1" 8 березня

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула5 березня 2015 р., 11:11
П'ятий сезон "Голосу країни" стартує на "1+1" 8 березня

П'ятий сезон вокального шоу "Голос країни" на "1+1" приймає естафету "Голосу. Діти" і стартує вже цієї неділі 8 березня о 21:00.

В битві за унікальні голоси зійдуться чотири титани українського шоу-бізнесу: до Тіни Кароль та Потапа приєднаються Святослав Вакарчук та Олександр Пономарьов.

Троє тренерів уже ставали переможцями проекту. Поки що не встиг відчути смаку перемоги на головному вокальному шоу країни тільки продюсер Потап.

"Я вперше беру участь у проекті "Голос країни", і для мене це не просто честь. Це виклик. Я єдиний з-поміж зіркових наставників цього ювілейного сезону не маю омріяної статуетки і зроблю все, щоб перемогти в цьому проекті. Для мене це справа принципу!" - зізнається зірковий тренер Потап.

Перші 6 випусків шоу буде присвячено "сліпим прослухуванням", де тренерський склад формуватиме свої команди вокалістів, оцінюючи їх винятково за голосом - сидячи спиною до сцени.

Вперше в цьому сезоні телеглядачі зможуть зазирнути у святая святих проекту – за його лаштунки – і побачать те, що зазвичай лишається за кадром: неприкриті емоції тренерів і учасників поза сценою.

Ювілейний сезон обіцяє здивувати сильним кастингом. Серед учасників першої програми - вчитель молодших класів, оперний співак, лікар-стоматолог, "король одеського фольклору" і навіть учасниця, яка намагається підкорити головну сцену країни вже п'ять сезонів поспіль. Чи всміхнеться їй удача цього разу?

Ведуча проекту - Оля Фреймут.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: проект Голос країни 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим