Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

CNN отримав 10-річну ліцензію на мовлення в Росії

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула24 березня 2015 р., 14:17
CNN отримав 10-річну ліцензію на мовлення в Росії

Американський телеканал CNN 23 березня отримав від "Роскомнадзора" універсальну ліцензію на мовлення в Росії терміном на 10 років.

Про це повідомляють "Известия" з посиланням на джерела на самому телеканалі і главу російського регулятора Олександра Жарова.

"Я вітаю той факт, що CNN чітко дотримуються досягнутих домовленостей на переговорах, і вірю, що вони будуть також точні і бездоганні в своїй тематичній політиці", – заявив Жаров.

Раніше CNN мовив у складі ліцензії супутникового оператора "НТВ Плюс", однак припинив роботу з 31 грудня 2014 року. Серед причин називали нове законодавство Росії, яке, в тому числі, забороняло рекламу в кабельних мережах, а також загальне охолодження відносин між США і Росією.

Втім, "Роскомнадзор" заявляв, що CNN "може вільно отримати ліцензію на мовлення в РФ при дотриманні передбачених законом процедур".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: УП
Теги: CNN 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим