Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Останній москаль" стартує на "1+1" 14 квітня

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула30 березня 2015 р., 10:19
"Останній москаль" стартує на "1+1" 14 квітня

14 квітня на каналі "1+1" відбудеться прем'єра комедійної 16-серійного стрічки "Останній москаль" виробництва "1+1 продакшн".

Перші дві серії вийдуть в ефірі о 21:00. Серіал "Останній москаль" транслюватиметься з понеділка по четвер одразу по дві серії.

Як відомо, 16-серійна україномовна стрічка розповідає про пригоди московського мажора в глухому закарпатському селі. Режисером комедійного серіалу став відомий український режисер Семен Горов. У головних ролях - актор і ведучий "1+1" Юрій Горбунов, Назар Задніпровський, Володимир Горянський, Ігор Скрипко та Галина Безрук.

"Останній москаль" - добра, іскрометна й колоритна комедія про людські стосунки. Це великий і складний за сатиричною складовою і колоритом проект. У центрі сюжету - історія юнака "не в своїй тарілці", а об'єктом сатири в проекті є культурні стереотипи", - повідломила Олена Васильєва, головний продюсер серіалів і фільмів "1+1".

"Я дуже радий, що мене запросили в цей проект. Тема серіалу дуже актуальна на сьогоднішній день. Там немає політичної складової. Це комедія становищ, знята на тлі українських Карпат. І мені дуже приємно, що над цим проектом працювала українська команда, в якій є і мої добрі друзі", - сказав, режисер серіалу "Останній москаль" Семен Горов.

У центрі сюжету "Останнього москаля" - типовий представник "золотої молоді" Москви, син банкіра Валера (Ігор Скрипко), який потрапляє в глухе й віддалене від цивілізації гуцульське село. Через батькові економічні махінації хлопець мусить ховатися від російської мафії далеко й високо в українських Карпатах, у свого дядька Івана (Юрій Горбунов). Однак через давній конфлікт братів Іван зовсім не радий племіннику, та під тиском односельців дозволяє тому залишитися. Тепер або з Валери вдасться зробити гуцула, або він буде змушений піти. На біду всіх односельчан і дядька Івана, Валера закохується в місцеву дівчину Ксенію (Галина Безрук). Тепер московський гість має або змінитися сам, або спробувати змінити гуцулів.

"Мене дуже зацікавив сценарій "Останнього москаля" - там прекрасні й смішні діалоги. У серіалі ми сміємося не з гуцулів чи москалів, а кожен сам із себе, з тих ситуацій, в які потрапляємо, і з того, як у них поводимося. Роль Валери здорово побудована з погляду драматургії. Мені було легко працювати з українською командою. За 2 місяці зйомок я став трохи "розмовляти українською мовою"", - сказав актор Ігор Скрипко.

Оператором-постановником картини став Володимир Гуєвський, автором сценарію - Микола Куцик, обидва - "1+1 продакшн". Саундтрек до серіалу "Твоя порядність така спокуслива" створила група Kozak System.

Нагадаємо, про зйомки серіалу "Останній москаль" стало відомо у липні 2013 року, коли канал зняв пілотну серію ситкому. Роль московського мажора у ній виконував російський актор Олександр Головін, відомий глядачу за серіалом "Кадети", а режисером був британець Кріс Коттнем.

Зйомки ж усього сезону проекту розпочалися влітку 2014 року - у серпні прес-служба каналу повідомила, що серіал називатиметься "Московський родич". Режисером став Семен Горов, а головну роль виконав інший російський актор Ігор Скрипко.

Прес-служба влітку минулого року пояснила, що акторський склад змінився через розбіжність у робочих графіках, назва "Останній москаль" була не остаточною, а британського режисера продакшн запрошував, щоб він поділився досвідом.

"Коли це проект починався два роки тому, ми нічого поганого в цю назву не вкладали. Це просто концепція стренжера, який потрапив в інше середовище. Серіал однак має символічне значення - це ще й сміх над нашими комплексами", - зазначив генеральний директор "1+1 медіа" Олександр Ткаченко.

Команда проекту все-таки вирішила залишити авторську назву "Останній москаль" попри можливу двозначність.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: телеканал 1+1 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим