Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Інтер" заплатить понад 4 млн грн ліцензійного збору

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула12 червня 2015 р., 13:10
"Інтер" заплатить понад 4 млн грн ліцензійного збору

Телеканал "Інтер" має сплатити за продовжену ліцензію збір до державного бюджету в розмірі 4 млн 265 тис. 679 грн. Про це на брифінгу 11 червня повідомив член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Владислав Севрюков.

При нарахуванні ліцензійного збору буде застосована надбавка 30% за наявність у програмні концепції іноземного продукту і знижка 70%, яка зараз застосовується при продовженні аналогових ліцензій, оскільки їхній строк дії завершиться, коли почнеться вимкнення аналогового телебачення. "Загальна сума ліцензійного збору становитиме 4 млн 265 тис. 679 грн", - повідомив пан Севрюков.

Нагадаємо, 11 червня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення продовжила строк дії ліцензії телеканалу "Інтер" на цілодобове ефірне аналогове мовлення на мережі УТ-3 (389 передавачів по всій Україні) на 7 років. Один з пунктів рішення Нацради також зобов'язує "Інтер" забезпечити перехід на цифрове мовлення згідно з окремим рішенням Національної ради.

Водночас Нацрада іншим рішенням запропонувала внести зміни до до Плану використання радіочастотного ресурсу і продовжити використання частот для аналогового ТБ до кінця 2017 року.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТК
Теги: телеканал Інтер 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим