Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

HBO транслюватиме пілотні серії нових серіалів на Facebook

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула27 червня 2015 р., 13:58
HBO транслюватиме пілотні серії нових серіалів на Facebook

Телевізійна компанія НВО транслюватиме пілотні серії двох нових комедійних серіалів власного виробництва на Facebook.

Причиною того, що американська компанія шукає вихід на нові відео платформи для залучення глядачів, стала популярність перегляду стрічок на сайтах соцмереж.

Нині Facebook є таким найпопулярнішим ресурсом для компаній, які шукають вихід на ринок онлайн трансляції відео, оскільки кількість його активних користувачів сягає майже півтора мільярда на місяць.

Так Amazon минулого тижня представила пілотну серію свого серіалу "Катастрофа" в соціальній мережі, а не на своєму власному сервісі онлайн прем'єр.

НВО, власником якої є Time Warner Inc, надасть доступ до пілотних серій серіалів "Ballers" з Дуейном Джонсоном і "Грані" у неділю, 28 червня.

Обидва пілоти будуть доступні користувачам Facebook обмежений час.

Нагадаємо, що 16 червня шанувальники "Гри Престолів" - серіалу виробництва телевізійної компанії HBO - страшенно засмутилися кінцівкою п'ятого сезону, у якій гине один з головних і найулюбленіших персонажів - Джон Сноу. Це викликало напрочуд бурхиву реакцію глядачів у Твіттер. Дехто погрожував скасувати підписку на канал, а один з користувачів навіть назвав серіал соціальним експериментом телекомпанії над глядачами.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: MediaSapiens
Теги: HBO 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим