Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Заступник головного редактора "Дождя" стане власкором "Інтера" у Вашингтоні

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула16 липня 2015 р., 10:00
Заступник головного редактора "Дождя" стане власкором "Інтера" у Вашингтоні

Заступник головного редактора російського телеканалу "Дождь" і ведучий Тихон Дзядко з вересня розпочне роботу в якості власного кореспондента українського телеканалу "Інтер" у Вашингтоні.

За його словами, він прийняв пропозицію "Інтера" через інтерес до майбутніх виборів у США, які відбудуться в листопаді 2016 року. "Мені просто цікаво тимчасово попрацювати там. Тим паче, що там скоро вибори, і дивитися на це все зсередини буде особливо захопливо", - пояснив він.

В ефірі "Дождя" пан Дзядко пропрацює до середини серпня. "Я буду радий у якомусь вигляді продовжити співпрацю з "Дождем", якщо це буде всім зручно, але в попередньому режимі в якості заступника головного редактора і ведучого я, звісно, працювати не буду", - сказав він.

Тихон Дзядко працює заступником головного редактора телеканалу "Дождь" із січня 2014 року. На каналі він веде тижневу програму Hard Day's Night і новинні програми. З 2010 по 2013 рік разом з братами Пилипом і Тимофієм Дзядками він вів на "Дожде" програму "Дзядко 3". Раніше журналіст кілька років працював ведучим на російській радіостанції "Эхо Москвы".

Нагадаємо, що в інформаційно-аналітичних програмах "Інтера" вже працює кілька російських громадян. Зокрема, ведучим ток-шоу "Чорне дзеркало" є російський тележурналіст Євген Кисельов, заступником директора новинного продакшну "Інтера" НІС - російський політтехнолог Ігор Шувалов, а креативним продюсером інформаційно-аналітичної програми "Подробности недели" - російська журналістка Марія Столярова.

Власниками телеканалу "Інтер", згідно з публічними повідомленнями, є олігарх Дмитро Фірташ і народний депутат від "Опозиційного блоку" Сергій Льовочкін.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТК
Теги: телеканал Інтер 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим