Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Х-фактор 6" стартує на СТБ 22 серпня

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула30 липня 2015 р., 20:49
"Х-фактор 6" стартує на СТБ 22 серпня

Усі кастинги шостого сезону шоу "Х-фактор" телеканалу СТБ завершено. Проект стартує в ефірі 22 серпня. Про це в інтерв'ю сайту СТБ розповіла Оксана Болкун, керівник творчого об'єднання, яке виробляє програму.

За її словами, в шостому сезоні на глядачів очікують кілька новацій.

"Перше - у нас з'явився "золотий ікс". Це така кнопка, яку кожен із суддів має право один раз натиснути на кастингах. Вона дозволяє конкретному учасникові минути всі "кола" тренувального табору і відразу потрапити на фінальне випробування", - повідомила пані Болкун.

"Друге - у нас з'явилися музичні гурти. Тобто в них може співати тільки одна людина. Ми прийняли таке рішення не тому, що це модно. Насправді, якісь передумови були і раніше. Приходив чоловік, судді запитували, чим він займається. Він відповідав, що співає в групі. Але ми якось пропускали це повз вуха. А цього року ми задумалися ... адже дійсно! У нас є дуже багато крутих колективів, саме музичних, де співає одна людина, і це так здорово! Це так про "Х-фактор"! Ми хочемо, щоб вся країна їх побачила", - розповіла керівник проекту.

Ще одне нововведення полягає в тому, що на етапі тренувального табору глядачі в залі можуть попросити слово і висловитися про виступ певного учасника.

Також у шостому сезоні зміниться один з членів журі: вокаліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк замінить Івана Дорна, з яким канал не продовжив контракт.

"Нам з Ванею не по дорозі. Не дуже хочу це коментувати. Скажу тільки одне: нехай він прийде до мене і в очі скаже те, про що говорить зараз у своїх інтерв'ю. Бо я точно знаю, що це неправда", - прокоментувала заміну члена журі Оксана Болкун.

Інші судді шоу - Ніно Катамадзе, Ігор Кондратюк та Сергій Сосєдов - продовжили працювати в новому сезоні проекту, а ведучою шоу залишилася Оксана Марченко.

Зі слів пані Болкун, до числа 12 учасників шостого сезону, які пройшли всі етапи кастингів і змагатимуться в прямому ефірі, потрапив один з учасників минулих сезонів, який раніше дійшов у "Х-факторі" до етапу "В гостях у суддів", але не пройшов у 12-ку.

Як писала "Телекритика", у червні канал СТБ розпочав роботу над шостим сезоном вокального шоу "Х-фактор". У липні з СТБ звільнився продюсер шоу "Х-фактор" та "Україна має талант" Матвій Сарайкін.

Нагадаємо, що переможцем п'ятого сезону "Х-фактора" став підопічний Ніно Катамадзе - луганчанин Дмитро Бабак.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТК
Теги: телеканал СТБ 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим