Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

5 канал також застосує спецпрограмування у День Незалежності України

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула19 серпня 2015 р., 13:08
5 канал також застосує спецпрограмування у День Незалежності України

У День Незалежності України 5 канал застосує спецпрограмування.

О 7.10 на 5-му каналі стартує телемарафон, присвячений 24-й річниці Незалежності України. Марафон буде продовжуватись до 23.55 і перериватиметься на випуски новин "Час новин", прогнози погоди, а також на трансляцію наживо концерту класичної музики з нагоди 24-ої річниці Незалежності України, яка розпочнеться о 21.00, а також на підсумковий випуск програми "Час-Тайм" о 22.00.

Нагадаємо, у День Незалежності України 24 серпня телеканал ICTV покаже спецпроект - документальний фільм "Добровольці", який підготував департамент спеціальних проектів каналу.

24 серпня "UА:Перший" покаже дві прем'єри документальних фільмів власного виробництва: про Василя Макуха, Любомира Гузара, Юрія Шухевича та Бориса Білинського.

24 серпня телеканал "Інтер" застосує спецпрограмування і запустить в ефір з 7.00 телевізійний марафон "Україна вражає". Цього ж дня о 20.30 розпочнеться телевізійна трансляція концерту "Мрія про Україну". Ведучі -Анастасія Даугулє та Андрій Доманський.

22 серпня о 20.15 на телеканалі "1+1" транслюватиметься документальний "Де починається Україна?". Спецпроект каналу "1+1" до Дня Незалежності України створений у жанрі роуд-муві. Автор фільму, журналіст Акім Галімов досліджує, як змінилося ставлення українців до Батьківщини за останні півтора року.

27 липня на каналі "Україна" в рамках програми "Ранок з Україною" стартувала рубрика "24 роки Незалежності", яка приурочена до 24-ї річниці Незалежності України і виходитиме в ефірі телеканалу до 24 серпня.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТК
Теги: 5 Канал 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим