Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Канал "Україна" розпочав зйомки мелодрами "Не зарікайся"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула27 серпня 2015 р., 13:59
Канал "Україна" розпочав зйомки мелодрами "Не зарікайся"

26 серпня канал "Україна" розпочав зйомки нової 64-серійної авантюрної мелодрами "Не зарікайся".

Виробництво серіалу буде здійснювати команда Front Cinema, що входить до складу "Медіа Група Україна". Картина заснована на реальних подіях, що сталися на південному Сході України за останні кілька років.

Головним автором картини виступила Тетяна Гнєдаш ("Клан Ювелірів", "Безсмертник", "Дворняжка Ляля", "Катіна Любов", "Джамайка", "Маруся", "Сашка", "-Поцілуй!"). Режисер-поставник - Сергій Кравець, виконавчий продюсер - Саша Ткаченко.

Зйомки фільму проходитимуть у Києві та Київській області.

"Ми написали дуже реалістичну історію. Події розвиваються в Криму, на Південному Сході, у Києві та на Заході України. Родина у вогні війни та кризи. Дівчина, проводжаючи хлопця в зону бойових дій, не знає, повернеться він чи ні. Але вона готова чекати його, вийти за нього заміж і народити від нього дитину, бо настільки любить цю людину. Ми писали сценарій, як дихали. І я дуже вірю в цю історію", - сказала Тетяна Гнєдаш.

Прем'єра картини "Не зарікайся" на телеканалі "Україна" запланована на початок 2016 року.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: телеканал Україна 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим