Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

На "1+1" стартує десятий сезон проекту "Міняю жінку"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула27 серпня 2015 р., 15:53
На "1+1" стартує десятий сезон проекту "Міняю жінку"

3 вересня о 22:00 в ефірі "1+1" стартує десятий сезон проекту "Міняю жінку".

Новий сезон проекту буде повністю міжнародним - сім'ї з різних країн на тиждень обміняються дружинами. Українки побувають у родинах у найвіддаленіших куточках планети: Монголії, Кенії, Шрі-Ланці, Камбоджі, Таїланді, Мексиці, Італії, Іспанії та Грузії.

"Учасницям доведеться познайомитись із абсолютно незнайомим менталітетом, особливостями побуту, родинними правилами інших країн. Українкам доведеться звикнути до їжі, житла, побутових і культурних відмінностей. Наприклад, волелюбна львів'янка на тиждень опиниться у побутовому рабстві класичної патріархальної грузинської родини" - наголошує прес-служба каналу.

Камбоджійка в Україні вперше побачить достатню кількість їжі, тому весь час буде їсти, а кенійка злякається холодильника, оскільки вперше в житті побачить побутову техніку. Але в той же час, іноземні дружини будуть вражені гостинністю, відкритістю та емоційністю українського народу.

"Зйомки нового сезону вийшли неймовірно екстремальними і найбільш масштабними за всю історію проекту. Десятий сезон зможе і на цей раз здивувати глядачів, які вже так довго з проектом. "Труднощі перекладу" чекали знімальну групу на кожному кроці, але найважливіше, що проект "Міняю жінку" відкриває українкам світ, і навпаки - показує світові Україну. І мушу сказати, нашими учасницями можна пишатися!" - розповідає креативний продюсер "1+1 Продакшн" Олена Єремєєва.

Нагадаємо, проект "Міняю жінку" створюється за британським форматом Wife Swap. У реаліті дві сім'ї на тиждень міняються дружинами. Перші три дні нова дружина живе за законами родини, в яку потрапила, наступні три дні встановлює свої правила. На сьомий день обидві родини зустрічаються на нейтральній території, щоб підвести підсумки.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Міняю Жінку телеканал 1+1 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим