Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Роздовбаї" повертаються в ефір НЛО TV

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула27 серпня 2015 р., 15:57
"Роздовбаї" повертаються в ефір НЛО TV

29 серпня в ефірі каналу НЛО TV відбудеться прем'єра четвертого сезону розважальної програми власного виробництва "Роздовбаї".

Програма виходитиме щосуботи о 16:10.

У новому сезоні троє молодих ведучих продовжать ставити експерименти і кидати виклик здоровому глузду. Програма "Роздовбаї" складатиметься з чотирьох дослідів і двох рубрик - "Впихнути невпихуєме", "Зроблено шефом", а також рубрики Slow Motion - в якій показують кадри, зняті на спеціальну камеру в режимі запису 400 кадрів за секунду.

У нових випусках програми взяли участь представники українських ЗМІ та ведучі телеканалу НЛО TV. Журналісти змагалися проти ведучих у рубриці "Впихнути невпихуєме". Учасники трощили техніку, що рухається: автомобільний причіп, візок із супермаркету, картоплесаджалку, пересувний холодильник для морозива.

У новому сезоні глядач дізнається, чи можна їздити на "Таврії", якщо відрізати половину машини, як добути вогонь за допомогою акумулятора телефону, що не можна класти в духовку, як зробити чай в лісі, як висушити одяг в духовці, як приготувати сніданок за допомогою праски та плойки та багато іншого.

Ведучі програми - Сержіо Куніцин, Тетяна Дороніна, Михайло Косяк. Режисер - Сергій Піддубний.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: НЛО TV 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим