Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Квартал-95" хоче адаптувати серіал "Міст" у копродукції з Польщею

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула11 вересня 2015 р., 09:43
"Квартал-95" хоче адаптувати серіал "Міст" у копродукції з Польщею

Студія "Квартал-95" веде переговори про адаптацію популярного шведсько-данського серіалу "Міст" у копродукції з Польщею.

Про це повідомив співзасновник і шеф-редактор студії Борис Шефір під час міжнародної конференції Kiev CoProduction Meetings.

"Зараз ми дуже хочемо зробити проект у копродукції з Польщею - "Міст". Вже маємо попередні домовленості. Подібна співпраця та вихід на міжнародний ринок - один з основних напрямків нашого розвитку поряд із запуском нових теле- та кінопроектів", - розповів пан Шефір.

За його словами, cтудії "Квартал-95" необхідні нові партнери закордоном замість Росії. "Копродукція - не просто наші плани, а необхідність, оскільки ми втратили велику частину своєї аудиторії - росіян. Тому змушені шукати нові ринки і виходити на міжнародний зі своїми ідеями. На нашому ринку ми лідируємо, сподіваємося, наші комедії сподобаються і в інших країнах", - сказав він.

Пан Шефір нагадав про те, що комедійний серіал cтудії "Квартал-95" "Свати" був номінований разом із всесвітньовідомими проектами на фестивалі в Монте-Карло.

"Міст" (Bron / Broen) - це детективний телесеріал, знятий спільно данської корпорацією DR1 і шведським телебаченням SVT. Його прем'єра відбулася восени 2011 року. Вже знято 3 сезони проекту.

За сюжетом оригінальної версії серіалу, на Ересуннському мосту (з'єднує Копенгаген і Мальме) раптово вимикається освітлення, після чого виявляють труп жінки, що лежить рівно на кордоні між Данією і Швецією. Шведська і данська поліція спільно розслідують вбивство, але в ході розслідування з'ясовується, що вбивство скоєно не одне - злочини почалися більше роки тому і тривають досі. Невідомий терорист зв'язується з журналістом і передає через нього натяки на злочини, що готуються.

Серіал став настільки популярним, що власні адаптації зняли Британія та США.

Нагадаємо, що генеральний продюсер Film.ua Віктор Мірський на прес-конференції Kiev Media Week заявив про плани своєї компанії продовжити співпрацю з російським ринком. За його словами, протягом найближчих п'яти років копродукція не з Росією для українських продакшнів буде можливою лише у вигляді разових проектів.

Очільник телегрупи StarLightMedia Володимир Бородянський на цій же прес-конференції теж спрогнозував, що телесеріали й далі вироблятимуться на два ринки - український та російський.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТК
Теги: Квартал 95 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим