Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Нацрада видала ліцензію на супутникову платформу "Медіа Групи Україна"

Розмір тексту:   Розділ: Новини супутникового телебачення Опублікував: Володимир Мула24 вересня 2015 р., 15:40
Нацрада видала ліцензію на супутникову платформу "Медіа Групи Україна"

24 вересня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про видачу ліцензії провайдера програмної послуги за технологією DTH (супутникова платформа) компанії "Діджитал скрінз", що належить медіахолдингу "Медіа Група Україна".

Ресурс мережі супутникового провайдера наразі становить шість каналів, а до пакету увійшло шість телеканалів: парламентський канал "Рада" і п'ять каналів холдингу "Медіа Група Україна" - "Україна", НЛО TV, "Індиго TV", "Футбол 1" і "Футбол 2".

Супутникова платформа планує працювати з оператором телекомунікацій "СЕС Сіріус Україна", розповсюджувати канали в кодованому вигляді на території України.

Компанія "Діджитал скрінз" із 2014 року володіє ліцензіями провайдера програмної послуги IPTV на всій території України та надає послуги платного телебачення під брендом Oll.tv за технологією IPTV на базі інтернет-мереж компаній"Укртелеком", Vega, "Фрінет", "Датагруп", Airbites та інших. Влітку 2015 року "Медіа Група Україна" також запустила послугу платного телебачення під брендом Oll.tv за технологією OTT для прямого продажу користувачам поза мережами інтернет-провайдерів.

Нагадаємо, що на початку літа 2015 року "Медіа Група Україна" придбала в Мохаммада Захура супутникову платформу Xtra TV, яка у зв'язку з кризою вирішила припинити діяльність DTH-оператора. Відтоді в пакеті Xtra TV були тільки канали "Футбол 1" і "Футбол 2", які з 1 жовтня 2014 року ексклюзивно поширювалися для супутникових абонентів в Україні тільки через цю платформу. Зазначимо, що Xtra TV працювала без ліцензії провайдера програмної послуги.

Тоді ж "Медіа Група Україна" повідомила, що розглядає можливість створення нового ліцензованого DTH-оператора, який надасть глядачам "доступ до найкращих українських і світових телеканалів через супутник". Але водночас медіахолдинг заявив про плани зберегти сам бренд Xtra TV.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТК
Теги: Медіагрупа Україна 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

матеріали по темі:

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим