Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Інтер" зняв мелодраму про перших радянських манекенниць

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула30 вересня 2015 р., 09:59
"Інтер" зняв мелодраму про перших радянських манекенниць

У понеділок, 5 жовтня, о 21.00 на "Інтері" відбудеться прем'єра 12-серійної мелодрами "Червона королева".

Виробник мелодрами - Film.ua і Shpil. Сюжет засновано на фактах біографії відомої радянської манекенниці Регіни Збарської, яку називали "радянською Софі Лорен" і "найкрасивішою зброєю Кремля".

"Наш фільм про красу, про перших радянських манекенниць, які підкорили Париж, - розповідає режисер фільму Алена Семенова. - Прототипом головної героїні стала манекенниця Регіна Збарська, яку в стрічці звуть Регіна Барська. Історія багато в чому перебільшена, прикрашена, зроблена більш казковою. Але має місце багато історичних фактів, в тому числі, і приїзд радянської делегації до Парижу".

У ролі манекенниці знялася молода актриса Ксенія Лукьянчикова, зовнішньо схожа з відомою манекенницею.

"Ми дуже довго шукали головну героїню в Україні, Сербії, Польщі, Білорусі, Росії, - розповіла режисер. - Потім перейшли на французів, переглянули всіх віце-міс світу, моделей і балерин. Ми вже зневірилися. У нас було кілька претенденток, але жодна з них повністю не влаштовувала".

Для актриси ця роль стала дебютною у кіно. Щоби бути ще подібнішою до Регіни Збарської, Ксенія Лукьянчикова схудла на 14 кілограмів і обрізала довге волосся. Але, як зізнається молода актриса, заради такої яскравої ролі вона була готова на будь-які експерименти.

Зйомки картини проходили в Мінську, Бресті, Москві, Санкт-Петербурзі, Самарканді, а сцени паризького показу знімали у Львові. Для подіумних зйомок художник із костюмів Гала Отенко та її команда розробили і створили 24 колекції одягу. Загалом для кіносеріалу створено понад тисячу ансамблів.

"Лише у головної героїні було понад 160 комплектів, у кожної з її подруг - не менше 30, - розповідає Гала Отенко. - Ми повністю реконструювали одяг французьких манекенниць, в якому вони прогулювалися московським ринком під час приїзду Крістіана Діора в 1959 році. Для цих дівчат ми зробили повну реконструкцію аж до головних уборів, взуття, тканини. Ми намагалися, щоб у фахівців, що розуміються на моді того періоду, не виникло до нас жодних питань".

Також у серіалі знімались Анатолій Руденко, Артем Ткаченко, Ада Роговцева, Олена Морозова, Тетяна Орлова, Валерій Баринов, Ганна Здор, Наталія Височанська, Анастасія Євграфова, Ганна Сагайдачна та інші.

Оператор - Олександр Смирнов. Продюсерами виступають Віктор Мирський і Максим Асадчий.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: телеканал Інтер 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим