Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Квартал" Зеленського вперше скасували на "Плюсах"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула8 листопада 2015 р., 00:58
"Квартал" Зеленського вперше скасували на "Плюсах"

Ефір нового випуску "Вечірнього Кварталу" на телеканалі "1+1", який був запланований на вечір 7-го листопада, був скасований з незалежних від студії причин.

Про це стало відомо з заяви студії у Facebook.

"За кілька годин до ефіру телеканал "1+1" повідомив керівництво студії, що новий випуск проекту був знятий з програмної сітки, не пояснюючи причин даного рішення. Зі свого боку студія "Квартал 95" виконала свої зобов'язання і зробила все можливе, щоб "Вечірній Квартал" з'явився в ефірі. Всі необхідні матеріали були завчасно передані на канал", - йдеться у заяві.

Також менеджмент студії підкреслив, що за 10 років існування проекту "Вечірній Квартал" в ефірі українського телебачення це перший випадок скасування показу телевізійної версії концерту.

"За роки існування проекту в країні змінилося чотири президенти, пройшло два Майдани, почалася антитерористична операція на сході країни, і жодного разу за цей час ніякі обставини не вплинули на долю телевізійного проекту", - підкреслено у заяві.

До того ж, рішення про скасування концерту порушує умови співпраці студії "Квартал 95" і каналу "1+1".

У свою чергу телеканал пояснив зняття ефіру технічною помилкою.

"Під час програмування поточного тижня сталася технічна помилка. Нові випуски програми "Вечірній Квартал" будуть показані 12 і 19 грудня відповідно, про що ми повідомили партнерів, щойно ситуація стала для нас очевидною", - йдеться на сайті телеканалу.

"Хочемо запевнити наших глядачів і шанувальників "Студії Квартал 95", що причин для занепокоєння немає", - заявили на "Плюсах".

Нагадаємо, запис концерту відбувся 25-го жовтня.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: tabloid.pravda.com.ua
Теги: телеканал 1+1 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим