Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Американський актор Джеймс Кромвелл загримів за ґрати

Розмір тексту:   Розділ: Кіно Опублікував: Володимир Мула26 грудня 2015 р., 11:27
Американський актор Джеймс Кромвелл загримів за ґрати

Американського актора Джеймса Кромвелла, відомого за фільмами "Зелена миля", "Я - робот" і "Американська історія жахів", заарештували за участь в акції протесту проти будівництва атомної електростанції, повідомляє The Daily Telegraph.

75-річний Кромвелл і ще п'ять людей, серед яких також була актриса Мадлен Шоу, блокували вхід на завод компанії Competitive Power Ventures. Повідомляється, що актор очолював протестну акцію.

Кромвелл, Шоу й активістка Прамілла Малік прикували себе один до одного за шиї замками для велосипедів U-lock. Представники правоохоронних органів затримали учасників акції, їм були пред'явлені звинувачення в хуліганстві. Демонстранти постануть перед міським судом Вауейанди (штат Нью-Йорк) 4 січня.

Згідно з твердженням учасників протестної акції, будівництво атомної електростанції становить небезпеку для здоров'я місцевих жителів і в подальшому може призвести до зниження цін на нерухомість. Крім того, на їхню думку, об'єкт загрожує навколишньому середовищу.

Джеймс Кромвелл - американський актор, володар двох статуеток "Еммі" за кращу чоловічу роль другого плану в серіалах. Першу нагороду він отримав у 2000 році за "Проект 281", другу - в 2013-му за "Американську історію жахів". Крім того, в 1996 році Кромвелл був номінований на "Оскар" за кращу чоловічу роль другого плану у фільмі "Бейб: Чотириногий малюк".

Раніше повідомлялося, що лідер російської рок-групи ДДТ Юрій Шевчук заспівав для страйкуючих російських далекобійників.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ua.korrespondent.net
Теги: Суд США 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим